Logo Kinderkroon

Opvang

De KinderKroon Tubbergen werkt met groepen van dezelfde leeftijd, horizontale groepen. De babygroep is voor 0 en 1 jarigen. De peutergroep is voor de 2 en 3 jarigen.

De KinderKroon Fleringen staat in het teken van kleinschaligheid. We hebben 1 verticale kinderopvanggroep. Kinderen van 0 t/m 4 jaar zitten bij elkaar in de groep. Door gebruik te maken van de naastgelegen peuteropvangruimte, is er de mogelijkheid om op gezette tijden horizontale groepen te creëren.

De KinderKroon VVE peuteropvang (voor- en vroegschoolse educatie) is een specifiek opvang moment van 08:45 uur tot 11:45 uur voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 3 jaar. Het programma waarmee de KinderKroon werkt heet Uk & Puk. Dit totaalprogramma werkt doelgericht aan de doorgaande ontwikkelingslijnen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Het KroonKasteel Tubbergen is een buitenschoolse opvang van de KinderKroon in Tubbergen. Het is gevestigd in het gebouw van voetbalvereniging TVC ’28. De buitenschoolse opvang is geopend van maandag t/m vrijdag.

De Hofnar Fleringen is de buitenschoolse opvang van de KinderKroon Fleringen. De voor- en naschoolse opvang vinden plaats in de Hofnar.