Logo Kinderkroon

Buitenschoolse opvang

BSO het KroonKasteel is een kleinschalige buitenschoolse opvang van de KinderKroon in Tubbergen. Het is gevestigd in het gebouw van voetbalvereniging TVC’28. Omdat het in een natuurlijke, ruimtelijke en verkeersveilige omgeving ligt is een heerlijke plek voor de kinderen even bij te komen van hun schooldag.

Er worden volop activiteiten aangeboden op het omheinde kunstgrasveld naast de BSO. De kinderen worden positief gestimuleerd en ondersteund door de pedagogisch medewerksters in hun spel , creativiteit en sportiviteit. Het kind staat centraal en dat maakt de BSO het KroonKasteel een fijne opvangplaats voor uw kind.

De Hofnar is de buitenschoolse opvanggroep (BSO) van de KinderKroon Fleringen voor maximaal 10 kindplaatsen. Hier mag een kind mag na schooltijd uiteraard zelf bepalen wat te doen, maar er worden ook volop gezellige activiteiten aangeboden. Er zijn 2 ruime speelterreinen aanwezig met omheining. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de grote zandbak of zich uitleven op de trampoline. 

De BSO van Manderveen heeft plek voor maximaal 15 kindplaatsen. De BSO is gevestigd in de basisschool van Manderveen 'De Zeven Mijlen'. Een klaslokaal is omgetoverd tot een gezellige speelruimte. Tevens kan er buiten gespeeld worden op het speelplein van school. Hier bevinden zich diverse speeltoestellen en een zandbak.